.:. SELAMAT DATANG DAN SELAMAT MEMBACA ARTIKEL DI ALIEFNK.COM - SEMOGA BERMANFAAT .:.


SukirGenk - Rencho | Lirik Lagu


SukirGenk | Wonogiri Spirit | JavaRockReggae

Artis: SukirGenk
Judul: Rencho
Album: Single
Genre: Reggae
Pencipta: Erick SukirGenk

Pisanan aku pengen kenalan
Koncone bojone kancaku jan ayu tenan
Kepindho aku dadi gregetan
Pendekatan mugo aku ndang cepet dadian
www.ALiefNK.com - @ALiefNK - 5A458612 - +62 85105687170
Asline aku eneng sing ndue
Sewalik e jebul dekne yo eneng sing ndue
Rapopo penting podo ngertine
Main mburi njogo ati siji lan sijine

Aku wes kadung tresno
Nanging keloro loro

Rencho roncenen atiku
Rencho ukiren katresnanku
Ojo kondho kondho karo bojomu
Yen aku main mburi karo sliramu

Rencho tak tunggu tekamu
Rencho tak tunggu jawabanmu
Ojo lali karo lagune Mas Tony
Hidup ini yang penting hepi
Don't worry don't worry don't worry yo man

Asline aku eneng sing ndue
Sewalik e jebul dekne yo eneng sing ndue
Rapopo penting podo ngertine
Main mburi njogo ati siji lan sijine yo man

Aku wes kadung tresno
Nanging keloro loro

Rencho roncenen atiku
Rencho ukiren katresnanku
Ojo kondho kondho karo bojomu
Yen aku main mburi karo sliramu

Rencho tak tunggu tekamu
Rencho tak tunggu jawabanmu
Ojo lali karo lagune Mas Tony
Hidup ini yang penting hepi
Don't worry don't worry don't worry
Don't worry~

[Official Music Video] SukirGenk - Rencho


https://youtu.be/HqAQ7L3u0DM


Sarah Brillian - OM Sera - Rencho


https://youtu.be/2IHVrm8qOWY

[Official Download Link] SukirGenk - Rencho

No comments:

Post a Comment

Punya blog juga?

Jangan lupa sertakan di kolom komentar, tapi dead link yak.

Biar bisa saya stalking balik.

Hehe~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...