.:. SELAMAT DATANG DAN SELAMAT MEMBACA ARTIKEL DI ALIEFNK.COM - SEMOGA BERMANFAAT .:.

SukirGenk - Cenk Cenk Po | Lirik Lagu


SukirGenk | Wonogiri Spirit | JavaRockReggae

Artis: SukirGenk
Judul: Cenk Cenk Po
Album: Single
Genre: Reggae
Pencipta: Erick SukirGenk

Sepiro lawase aku kenal karo kowe
Wong ayu anake guru marakne raiso turu
Aku sadar wong tuamu ora bakalan setuju
Duwe mantu mlarat bondo pengangguran koyo aku
www.ALiefNK.com - @ALiefNK - 5A458612 - +62 85105687170
Aku niat nekat mangkat dolan neng omahmu
Rencanaku kuwi among njaluk donga lan pangestu
Karo bapak ibumu tak omongne opo enekku
Jare bapakmu kabeh wong lanang kuwi koyo ASU, ASU ASU ASU ASU

Cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu
Cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu
Cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu
Cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu
Cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu

Nganti tekan e patiku ora mungkin lali
Opo sing wis diucapne karo wong tuamu kuwi
Mbok nganti kejegor sumur aku ora bakal mundur
Tak terusne paling ujung-ujung e atiku ajur, ajur ajur ajur mumur

Golek utangan tonggo nggo mangkat neng jakarta
Idep idep ngedu nasib mugo kabul cita cita
Durung nganti entuk hasil aku wis kok tinggal mlayu
Kowe ninggal aku mergo dijodohne wong tuamu, kae sing rupane koyo

Cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu
Cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu
Cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu
Cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu
Cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu

Jiwa seniman kuwi ora iso diatur
Padahal bandane seniman ora iso diukur
Wong tuamu mripate nyawang aku kuwi mung nganggur
Otakmu sarjana pikiranmu isik mambu kencur, kencur kencur kencur kencur

Saben dinane yen kelingan mataku mbrebes
Awakku tambah kuru rambutku rontok mergo stres
Pait roso atiku ngluwihi pait godong kates
Wong tuomu mrenges njodohne kowe karo PNS, kae sing rupane koyo

Cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu
Cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu
Cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu
Cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu
Cenk cenk po, kuwi jare wong tuamu

[Official Music Video] SukirGenk - Cenk Cenk Po


http://youtu.be/ZQBqfZ4wuHw


Eni Sagita - OM New Scorpio - Reggae Djandhut 2014 - Ceng Ceng Po


http://youtu.be/cBLQwdTfQ6k

[Official Download Link] SukirGenk - Cenk Cenk Po

10 comments:

  1. wah selamat ultah ya... :)
    absen siang sob :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terima kasih yeee...nanti disampaikan ke Keci Music :D

      Delete
  3. kayaknya kemarin perna kerjasama sama keci ini... hmmmmm pas acara apa ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaah, datengin artisnya ke Malang napa neng? :D hohoho...

      Delete
  4. ASEK ADA YANG ULTAH TU HEHE SELAMAT ULANGTAHUN YA BUAT KECI MUSIK MOGA BISA NGELAHIRIN BINTANG YANG TOP

    ReplyDelete
  5. SELAMAT ULTAH YA BUAT KECI MUSIC SEMOGA BANYAK MENCIPTAKAN ANAK BANGSA DENGAN MUSIK N LEBIH BANYAK LAGI MENCIPTAKAN ARTIS TOP N MENTERENG :)BRAVO KECI MUSIC!!! GILE LOE NDRO!!! :D

    ReplyDelete

Punya blog juga?

Jangan lupa sertakan di kolom komentar, tapi dead link yak.

Biar bisa saya stalking balik.

Hehe~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...