Showing posts with label DidiKempot. Show all posts
Showing posts with label DidiKempot. Show all posts

Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan | Lirik Lagu

| [3 Komentator]

Didi Kempot [image by www.lagugalau.net]

Artis: Didi Kempot
Judul: Mbulan Neng Langit Pacitan
Genre: Campursari
Album: Single 2016
Pencipta: Didi Kempot
Released: Februari 2016

Baca Juga:
Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia) | Lirik Lagu
Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu
Roadtudjah - Seruling Samudra | Lirik Lagu

Ndeliko neng mburine mbulan
Neng nduwur langit kutho Pacitan
Katon neng netro datan sekedep
Terus tak sawang

Endahing gending guo tabuhan
Kairing angin swarane suling
Nentremke ati, atiku iki
Wong seng kasmaran

Aku ra salah, milih sliramu
Urip sak omah, saiki nyoto aku ra salah
Aku ra salah, milih sliramu
Seprono seprene, rasane koyo wong wulan madu

[Official Music Video] Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan

Video unavailable
This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been closed.
https://youtu.be/n65gKNqIAXI


Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia) | Lirik Lagu

| [0 Komentator]

Didi Kempot [image by www.lagugalau.net]

Artis: Didi Kempot
Judul: Neng Pacitan (feat. Yen Vellia)
Genre: Campursari
Album: Single 2016
Pencipta: Didi Kempot
Released: Februari 2016

Baca Juga:
Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan | Lirik Lagu
Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu
Roadtudjah - Seruling Samudra | Lirik Lagu

Koyo ngene rasane uwong kasmaran
Rino wengi neng ati ora karuan
Tansah kelingan kepengen nyawang
Neng kene neng kutho Pacitan

Sedyo janji tresnaku ora ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku ngrantes uripku
Muliho neng Pacitan neng kuthaku

Dudu klambi anyar seng tak suwun neng sliramu
Nanging roso tresno selawase kanggo aku

Wangine kembang mawar seng tak sawang neng mripatku
Koyo roso tresno tresnaku kanggo sliramu
Neng kutho kene iki aku sedyo ngenteni
Sewu siji guo seng dadi saksi

Sedyo janji tresnaku ora ngapusi
Nganti mati mung kowe seng ono ati
Nangis batinku ngrantes uripku
Muliho neng Pacitan neng kuthaku

Dudu klambi anyar seng tak suwun neng sliramu
Nanging roso tresno selawase kanggo aku

Wangine kembang mawar seng tak sawang neng mripatku
Koyo roso tresno tresnaku kanggo sliramu
Neng kutho kene iki aku sedyo ngenteni
Sewu siji guo seng dadi saksi

Neng kutho kene iki aku sedyo ngenteni
Neng Pacitan aku ora biso lali

[Official Music Video] Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia)

Video unavailable
This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been closed.
https://youtu.be/vaWEiYKkjIE


Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu

| [8 Komentator]

Didi Kempot [image by www.lagugalau.net]

Artis: Didi Kempot
Judul: Pantai Klayar
Genre: Campursari
Album: Single 2015
Pencipta: Didi Kempot
Released: Juli 2015

[NEW] Nella Kharisma - Pantai Klayar

Baca Juga:
Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan | Lirik Lagu
Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia) | Lirik Lagu
Roadtudjah - Seruling Samudra | Lirik Lagu

Tulung sawangen, sawangen aku sing nandhang rindu.
Oh tulung muliha, senadyan sedela aku wis lila.
Samar, ati iki samar yen nganti kowe lali janjimu ning Pantai Klayar.
Samar, ati iki samar yen nganti kowe tega ninggal aku ganti pacar. Ouoo

Sedela wae aku ora bisa, adoh kowe nengapa ninggalke lunga.
Sekedhep netra aku ora lila, yen kowe nganti gandheng karo wong liya. Ouoo

Birune segara kutha Pacitan, nyimpen janjimu seprene ra bisa ilang.
Birune segara kutha Pacitan, Pantai Klayar sing nyimpen sewu kenangan. Ouoo...

[Official Music Video] Didi Kempot - Pantai Klayar


https://youtu.be/RVoF71-tJ0Q

Sumber:
http://infonyapacitan.blogspot.com/2015/07/terinspirasi-keindahan-pacitan-didi.html
http://www.loroktm.com/2015/07/pantai-klayar-pacitan-didi-kempotmp3.html
http://pacitanku.com/2015/07/01/kangen-didi-kempot-nikmati-lagunya-tentang-pantai-klayar-pacitan/