Showing posts with label LaguPacitan. Show all posts
Showing posts with label LaguPacitan. Show all posts

Nella Kharisma - Pantai Klayar | Lirik Lagu

| [0 Komentator]


👽 ALIEFNK.com | Pacitan 🐺 - Pantai Klayar merupakan sebuah lagu yang diciptakan oleh salah seorang maestro campursari asal Solo, Didi Kempot. [BACA JUGA: Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu] Lagu tersebut terinspirasi dari pantai yang terletak di pesisir selatan Kabupaten Pacitan, Jawa Timur, Indonesia. Pantai dengan panorama yang sangat indah dan tidak boleh terlewatkan jika sedang berkunjung ataupun piknik ke Pacitan.

Kali ini biduan cantik asal Jawa Timur yang sedang merambah kancah musik nasional, Nella Kharisma, membawakan lagu berjudul Pantai Klayar dengan diiringi musik angklung. Mantap soul!!!

ARTIS: Nella Kharisma
JUDUL: Pantai Klayar
PENCIPTA: Didi Kempot
ALBUM: Best Melon Angklung Malioboro
TAHUN: 2017
LABEL: Samudra Record

LIRIK LAGU "Nella Kharisma - Pantai Klayar"

Tulung sawangen, sawangen aku, sing nandang rindu
Oh tulung muliho, nadyan sedelo, aku wes lilo

Samar ati iki samar, yen nganti kowe lali, janjimu neng Pantai Klayar
Samar ati iki samar, yen nganti kowe tego, ninggal aku ganti pacar, houooo...

Sedelo wae aku ora biso, adoh kowe ning opo, ninggalke lungo
Sekedep netro aku ora lilo, yen kowe nganti nggandeng, karo wong liyo, houooo...

Tulung sawangen, sawangen aku, sing nandang rindu
Oh tulung muliho, nadyan sedelo, aku wes lilo

Samar ati iki samar, yen nganti kowe lali, janjimu neng Pantai Klayar
Samar ati iki samar, yen nganti kowe tego, ninggal aku ganti pacar, houooo...

Sedelo wae aku ora biso, adoh kowe ning opo, ninggalke lungo
Sekedep netro aku ora lilo, yen kowe nganti nggandeng, karo wong liyo

Birune segoro kutho Pacitan, nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
Birune segoro kutho Pacitan, Pantai Klayar sing nyimpen sewu kenangan, houooo...

OFFICIAL MUSIC VIDEO "Nella Kharisma - Pantai Klayar"


https://youtu.be/IX_muCs_SUI

Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan | Lirik Lagu

| [3 Komentator]

Didi Kempot [image by www.lagugalau.net]

Artis: Didi Kempot
Judul: Mbulan Neng Langit Pacitan
Genre: Campursari
Album: Single 2016
Pencipta: Didi Kempot
Released: Februari 2016

Baca Juga:
Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia) | Lirik Lagu
Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu
Roadtudjah - Seruling Samudra | Lirik Lagu

Ndeliko neng mburine mbulan
Neng nduwur langit kutho Pacitan
Katon neng netro datan sekedep
Terus tak sawang

Endahing gending guo tabuhan
Kairing angin swarane suling
Nentremke ati, atiku iki
Wong seng kasmaran

Aku ra salah, milih sliramu
Urip sak omah, saiki nyoto aku ra salah
Aku ra salah, milih sliramu
Seprono seprene, rasane koyo wong wulan madu

[Official Music Video] Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan

Video unavailable
This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been closed.
https://youtu.be/n65gKNqIAXI


Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia) | Lirik Lagu

| [0 Komentator]

Didi Kempot [image by www.lagugalau.net]

Artis: Didi Kempot
Judul: Neng Pacitan (feat. Yen Vellia)
Genre: Campursari
Album: Single 2016
Pencipta: Didi Kempot
Released: Februari 2016

Baca Juga:
Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan | Lirik Lagu
Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu
Roadtudjah - Seruling Samudra | Lirik Lagu

Koyo ngene rasane uwong kasmaran
Rino wengi neng ati ora karuan
Tansah kelingan kepengen nyawang
Neng kene neng kutho Pacitan

Sedyo janji tresnaku ora ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku ngrantes uripku
Muliho neng Pacitan neng kuthaku

Dudu klambi anyar seng tak suwun neng sliramu
Nanging roso tresno selawase kanggo aku

Wangine kembang mawar seng tak sawang neng mripatku
Koyo roso tresno tresnaku kanggo sliramu
Neng kutho kene iki aku sedyo ngenteni
Sewu siji guo seng dadi saksi

Sedyo janji tresnaku ora ngapusi
Nganti mati mung kowe seng ono ati
Nangis batinku ngrantes uripku
Muliho neng Pacitan neng kuthaku

Dudu klambi anyar seng tak suwun neng sliramu
Nanging roso tresno selawase kanggo aku

Wangine kembang mawar seng tak sawang neng mripatku
Koyo roso tresno tresnaku kanggo sliramu
Neng kutho kene iki aku sedyo ngenteni
Sewu siji guo seng dadi saksi

Neng kutho kene iki aku sedyo ngenteni
Neng Pacitan aku ora biso lali

[Official Music Video] Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia)

Video unavailable
This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been closed.
https://youtu.be/vaWEiYKkjIE


Roadtudjah - Seruling Samudra | Lirik Lagu

| [4 Komentator]


Artis: Roadtudjah
Judul: Seruling Samudra
Genre: Reggae
Album: Single
Release: 2015

Baca Juga:
Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan | Lirik Lagu
Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia) | Lirik Lagu
Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu

Wengker kulon ombak gede
Kutha Pacitan pinggir segara
Seruling samudra nyemburne banyune
Tembus karang tumebo ing awang-awang

Pantai Klayar dikenal mancanegara
Panggonan pariwisata~ Uye~
Indahing swasana kaya-kaya
Njeroning alam surga

Kenangan ning kono
Anambahi rasa tresna
Seruling samudra
Ora lali tekan tua

Kenangan ning kono
Anambahi rasa tresna
Seruling samudra
Ora lali tekan tua

Pantai Klayar dikenal mancanegara
Panggonan pariwisata~
Indahing swasana kaya-kaya
Njeroning alam surga

Kenangan ning kono
Anambahi rasa tresna
Seruling samudra
Ora lali tekan tua

Kenangan ning kono
Anambahi rasa tresna
Seruling samudra
Ora lali tekan tua

Seruling samudra
Ora lali tekan tua
Seruling samudra
Ora lali tekan tua~ Yooomaaan~

[Official Music Video]
Roadtudjah - Seruling Samudra



https://youtu.be/vgQ2R2D2SiE

Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu

| [8 Komentator]

Didi Kempot [image by www.lagugalau.net]

Artis: Didi Kempot
Judul: Pantai Klayar
Genre: Campursari
Album: Single 2015
Pencipta: Didi Kempot
Released: Juli 2015

[NEW] Nella Kharisma - Pantai Klayar

Baca Juga:
Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan | Lirik Lagu
Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia) | Lirik Lagu
Roadtudjah - Seruling Samudra | Lirik Lagu

Tulung sawangen, sawangen aku sing nandhang rindu.
Oh tulung muliha, senadyan sedela aku wis lila.
Samar, ati iki samar yen nganti kowe lali janjimu ning Pantai Klayar.
Samar, ati iki samar yen nganti kowe tega ninggal aku ganti pacar. Ouoo

Sedela wae aku ora bisa, adoh kowe nengapa ninggalke lunga.
Sekedhep netra aku ora lila, yen kowe nganti gandheng karo wong liya. Ouoo

Birune segara kutha Pacitan, nyimpen janjimu seprene ra bisa ilang.
Birune segara kutha Pacitan, Pantai Klayar sing nyimpen sewu kenangan. Ouoo...

[Official Music Video] Didi Kempot - Pantai Klayar


https://youtu.be/RVoF71-tJ0Q

Sumber:
http://infonyapacitan.blogspot.com/2015/07/terinspirasi-keindahan-pacitan-didi.html
http://www.loroktm.com/2015/07/pantai-klayar-pacitan-didi-kempotmp3.html
http://pacitanku.com/2015/07/01/kangen-didi-kempot-nikmati-lagunya-tentang-pantai-klayar-pacitan/