Wiwik Sagita (OM Sera) - Pokoke Joget | Lirik Lagu


Wiwik Sagita [image by @WIWIKSAGITA_LVR] Wiwik Sagita - Pokoke Joget

Artis: Wiwik Sagita
Judul: Pokoke Joget
Pencipta: Nur Bayan
Album: OM Sera Live Bangkalan 2013
Label: OM Sera
Tahun: 2013



Pokok'e joget (8x)

Krungu sworone gendang, gendange Sera, gendange Sera (tak tung gendang dut, tak tung gendang dut)
Penontone jingkrak-jingkrak goyang-goyang
Krungu sworone suling, kepenak ono ning kuping
Penontone joget nganti ora eling
www.ALiefNK.com - @ALiefNK - 5A458612 - +62 85105687170
Pokok'e joget (7x)

Ono sing senggol-senggolan (egol-egolan), ono sing sunggi-sunggian
Sing penting tertib lan ora tawuran
Ning kene kabeh konco, ora ono sing bedo
Sing tawuran berarti kuwi NDESO!

Ora ngerti lagune, ora ngerti syaire
Sing penting aku joget wae
Mergo penak musike, tur rancak iramane
Yok konco goyang rame-rame

Pokok'e joget (7x)

****

VIDEO

[Official Music Video] Wiwik Sagita (OM Sera) - Pokoke Joget


http://youtu.be/gDgx4qZlnfo

[Official Music Video] Nur Bayan & Soimah - Pokoke Joget @ Yuk Keep Smile YKS TransTV | 15 Januari 2014


http://youtu.be/bv6WpcVQBHU

****

DOWNLOAD

[Download] Wiwik Sagita (OM Sera) - Pokoke Joget | Sharebeast | 4.5 MB

****
0 Komentator Blogger
Komentator Facebook

No comments:

Post a Comment