Nella Kharisma - Konco Mesra 2017 | Lirik Lagu


Nella Kharisma Konco Mesra 2017 [image by NELLA KHARISMA | facebook.com/nellakharisma.official]

👍 ALIEFNK.COM 👌 - Sukses dengan single hits Konco Mesra, Nella Kharisma kini mulai menjejakkan kaki di blantika musik nasional. Di bawah naungan label musik Nagaswara, Nella kembali merilis single Konco Mesra dengan aransemen dan video klip baru. Fresh!

💃 ARTIS: Nella Kharisma
🎼 JUDUL: Konco Mesra 2017
✍️ PENCIPTA: R. Husin Albana
📀 ALBUM: Single - Konco Mesra 2017
📅 TAHUN: 2017
🎬 LABEL: Nagaswara

📄 LIRIK LAGU "Nella Kharisma - Konco Mesra 2017" 📄

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo rawanine ngungkapke tresno
ALIEFNK.com | @aliefnk
Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iki ora mbok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
ALIEFNK.com | @aliefnk
Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karna hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan
ALIEFNK.com | @aliefnk
Adem panas awakku gara gara kamu
Nyibakke atiku gathi menyang aku
Sampek kegowo turu mimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno
ALIEFNK.com | @aliefnk
Nggereges awakku naliko mepet sliramu
Yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Mbiyene konco suwe sak iki tak tresnani
ALIEFNK.com | @aliefnk
Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo rawanine ngungkapke tresno
ALIEFNK.com | @aliefnk
Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iki ora mbok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
ALIEFNK.com | @aliefnk
Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan
ALIEFNK.com | @aliefnk
Adem panas awakku gara gara kamu
Nyibakke atiku gathi menyang aku
Sampek kegowo turu mimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno
ALIEFNK.com | @aliefnk
Nggereges awakku naliko mepet sliramu
Yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Mbiyene konco suwe sak iki tak tresnani
ALIEFNK.com | @aliefnk
Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo rawanine ngungkapke tresno
ALIEFNK.com | @aliefnk
Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iki ora mbok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

🎥 OFFICIAL MUSIC VIDEO "Nella Kharisma - Konco Mesra 2017" 🎥


⬇️ OFFICIAL MUSIC DOWNLOAD "Nella Kharisma - Konco Mesra 2017" ⬇️

iTunes 👉 https://itunes.apple.com/id/album/konco-mesra-2017-single/id1266210835
JOOX
Spotify 👉 https://open.spotify.com/track/7eUYgotM8ex468Qm8SJg03
Yonder Music powered by XL 👇👇👇👇



Sumber:
Facebook - NELLA KHARISMA (https://web.facebook.com/nellakharisma.official/)
Youtube - NAGASWARA Official Video | Indonesian Music Channel (https://www.youtube.com/watch?v=WX7H2VCAzRM)


0 Komentator Blogger
Komentator Facebook

No comments:

Post a Comment