Wiwik Sagita (OM New Pallapa) - Wedus | Lirik Lagu


Wiwik Sagita [image by @aLiefNK]

Artis: Wiwik Sagita
Judul: Wedus
Pencipta: Hidayati Samudra
Album: OM New Pallapa Live Mulung Driyorejo 2013
Genre: Dangdut, koplo
Label: OM New Pallapa
Tahun: 2013

Mending tuku sate timbang tuku weduse
Mending gendakan timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedus ndadak mikir sukete

Timbang dibojo ora metu duwite
Mending tak gawe gendakan wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup sejuta wae

Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjani gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekad

6 Komentator Blogger
Komentator Facebook

6 comments:

Comment with active link = delete!