Wiwik Sagita (OM Sera) - Pokoke Joget | Lirik Lagu


Wiwik Sagita [image by @WIWIKSAGITA_LVR]

Artis: Wiwik Sagita
Judul: Pokoke Joget
Pencipta: Nur Bayan
Album: OM Sera Live Bangkalan 2013
Label: OM Sera
Tahun: 2013

Pokok'e joget (8x)

Krungu sworone gendang, gendange Sera, gendange Sera (tak tung gendang dut, tak tung gendang dut)
Penontone jingkrak-jingkrak goyang-goyang
Krungu sworone suling, kepenak ono ning kuping
Penontone joget nganti ora eling

Pokok'e joget (7x)

Ono sing senggol-senggolan (egol-egolan), ono sing sunggi-sunggian
Sing penting tertib lan ora tawuran
Ning kene kabeh konco, ora ono sing bedo
Sing tawuran berarti kuwi NDESO!

Ora ngerti lagune, ora ngerti syaire
Sing penting aku joget wae
Mergo penak musike, tur rancak iramane
Yok konco goyang rame-rame

Pokok'e joget (7x)

0 Komentator Blogger
Komentator Facebook

No comments:

Post a Comment

Comment with active link = delete!