.:. SELAMAT DATANG DAN SELAMAT MEMBACA ARTIKEL DI ALIEFNK.COM - SEMOGA BERMANFAAT .:.


Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia) | Lirik Lagu


Didi Kempot [image by www.lagugalau.net]

Artis: Didi Kempot
Judul: Neng Pacitan (feat. Yen Vellia)
Genre: Campursari
Album: Single 2016
Pencipta: Didi Kempot
Released: Februari 2016

Baca Juga:
Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan | Lirik Lagu
Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu
Roadtudjah - Seruling Samudra | Lirik Lagu

Koyo ngene rasane uwong kasmaran
Rino wengi neng ati ora karuan
Tansah kelingan kepengen nyawang
Neng kene neng kutho Pacitan
www.ALiefNK.com | @ALiefNK | +62 85105687170
Sedyo janji tresnaku ora ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku ngrantes uripku
Muliho neng Pacitan neng kuthaku

Dudu klambi anyar seng tak suwun neng sliramu
Nanging roso tresno selawase kanggo aku

Wangine kembang mawar seng tak sawang neng mripatku
Koyo roso tresno tresnaku kanggo sliramu
Neng kutho kene iki aku sedyo ngenteni
Sewu siji guo seng dadi saksi

Sedyo janji tresnaku ora ngapusi
Nganti mati mung kowe seng ono ati
Nangis batinku ngrantes uripku
Muliho neng Pacitan neng kuthaku

Dudu klambi anyar seng tak suwun neng sliramu
Nanging roso tresno selawase kanggo aku

Wangine kembang mawar seng tak sawang neng mripatku
Koyo roso tresno tresnaku kanggo sliramu
Neng kutho kene iki aku sedyo ngenteni
Sewu siji guo seng dadi saksi

Neng kutho kene iki aku sedyo ngenteni
Neng Pacitan aku ora biso lali

[Official Music Video] Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia)


https://youtu.be/vaWEiYKkjIE

No comments:

Post a Comment

Punya blog juga?

Jangan lupa sertakan di kolom komentar, tapi dead link yak.

Biar bisa saya stalking balik.

Hehe~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...