Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan | Lirik Lagu


Didi Kempot [image by www.lagugalau.net]

Artis: Didi Kempot
Judul: Mbulan Neng Langit Pacitan
Genre: Campursari
Album: Single 2016
Pencipta: Didi Kempot
Released: Februari 2016

Baca Juga:
Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia) | Lirik Lagu
Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu
Roadtudjah - Seruling Samudra | Lirik Lagu

Ndeliko neng mburine mbulan
Neng nduwur langit kutho Pacitan
Katon neng netro datan sekedep
Terus tak sawang
www.ALiefNK.com | @ALiefNK | +62 85105687170
Endahing gending guo tabuhan
Kairing angin swarane suling
Nentremke ati, atiku iki
Wong seng kasmaran

Aku ra salah, milih sliramu
Urip sak omah, saiki nyoto aku ra salah
Aku ra salah, milih sliramu
Seprono seprene, rasane koyo wong wulan madu

[Official Music Video] Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan


https://youtu.be/n65gKNqIAXI

3 Komentator Blogger
Komentator Facebook

3 comments: