Roadtudjah - Seruling Samudra | Lirik Lagu




Artis: Roadtudjah
Judul: Seruling Samudra
Genre: Reggae
Album: Single
Release: 2015

Baca Juga:
Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan | Lirik Lagu
Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia) | Lirik Lagu
Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu

Wengker kulon ombak gede
Kutha Pacitan pinggir segara
Seruling samudra nyemburne banyune
Tembus karang tumebo ing awang-awang
www.ALiefNK.com | @ALiefNK | +62 85105687170
Pantai Klayar dikenal mancanegara
Panggonan pariwisata~ Uye~
Indahing swasana kaya-kaya
Njeroning alam surga

Kenangan ning kono
Anambahi rasa tresna
Seruling samudra
Ora lali tekan tua

Kenangan ning kono
Anambahi rasa tresna
Seruling samudra
Ora lali tekan tua

Pantai Klayar dikenal mancanegara
Panggonan pariwisata~
Indahing swasana kaya-kaya
Njeroning alam surga

Kenangan ning kono
Anambahi rasa tresna
Seruling samudra
Ora lali tekan tua

Kenangan ning kono
Anambahi rasa tresna
Seruling samudra
Ora lali tekan tua

Seruling samudra
Ora lali tekan tua
Seruling samudra
Ora lali tekan tua~ Yooomaaan~

[Official Music Video] Roadtudjah - Seruling Samudra


http://youtu.be/vgQ2R2D2SiE

[Official Download Link] Roadtudjah - Seruling Samudra

4 Komentator Blogger
Komentator Facebook

4 comments:

  1. Enak banget lagunya ya Bang Alief..uhuiiiiiiiii.

    ReplyDelete
  2. keren kak blognya, liat video aku ya main piano https://www.youtube.com/watch?v=PJPqzb5k8lw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siap dek. Tapi nunggu dapet koneksi gretongan dulu. Hehe. :)

      Delete