Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

SELAMAT IDUL FITRI 1443H πŸ˜‡
MOHON MAAF LAHIR DAN BATIN 🀝‍

Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri | Lirik Lagu



πŸ‘½ ALIEFNK.com | Pacitan 🐺 - Salam ha'e ha'e.... πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ

πŸ’ƒ ARTIS: Nella Kharisma
🎼 JUDUL: Prei Kanan Kiri
✍️ PENCIPTA: R Husin Albana
πŸ“€ ALBUM: The Best Nella Kharisma
πŸ“… TAHUN: 2018
🎬 LABEL: DD Star Record

πŸ“„ LIRIK LAGU "Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri" πŸ“„

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra sah kesuwen ndang nyebar undnagan
Diramekne dangdutan
Podo lungguh jejer neng mantenan

Yen pancen tresno ra usah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

πŸŽ₯ OFFICIAL MUSIC VIDEO "Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri" πŸŽ₯


Sumber:
Facebook - NELLA KHARISMA (https://web.facebook.com/nellakharisma.official/)
Youtube - DD Star Record Official (https://www.youtube.com/watch?v=4270dTu5eJA)


Alief Nartama Kurniawan [@aliefnk]
Alief Nartama Kurniawan [@aliefnk] Cat Lover 🐈 - Pokemon GO Player (Team Instinct / TL49 / TL40x14) ⚡ - Romanisti 🐺

Post a Comment for "Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri | Lirik Lagu"