Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

#PrayForCianjur 🇮🇩

Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu


Didi Kempot [image by www.lagugalau.net]
Didi Kempot - Pantai Klayar

Artis: Didi Kempot
Judul: Pantai Klayar
Genre: Campursari
Album: Single 2015
Pencipta: Didi Kempot
Released: Juli 2015

Baca Juga:
Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan | Lirik Lagu
Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yan Vellia) | Lirik Lagu
Roadtudjah - Seruling Samudra | Lirik Lagu
Nella Kharisma - Pantai Klayar

[LIRIK LAGU]

Tulung sawangen, sawangen aku sing nandhang rindu.
Oh tulung muliha, senadyan sedela aku wis lila.
Samar, ati iki samar yen nganti kowe lali janjimu ning Pantai Klayar.
Samar, ati iki samar yen nganti kowe tega ninggal aku ganti pacar. Ouoo

Sedela wae aku ora bisa, adoh kowe nengapa ninggalke lunga.
Sekedhep netra aku ora lila, yen kowe nganti gandheng karo wong liya. Ouoo

Birune segara kutha Pacitan, nyimpen janjimu seprene ra bisa ilang.
Birune segara kutha Pacitan, Pantai Klayar sing nyimpen sewu kenangan. Ouoo...

[OFFICIAL VIDEO]
Didi Kempot - Pantai Klayar


https://youtu.be/1jreJrQm6t4

Sumber konten:
http://infonyapacitan.blogspot.com/2015/07/terinspirasi-keindahan-pacitan-didi.html
http://www.loroktm.com/2015/07/pantai-klayar-pacitan-didi-kempotmp3.html
http://pacitanku.com/2015/07/01/kangen-didi-kempot-nikmati-lagunya-tentang-pantai-klayar-pacitan/

Alief Nartama Kurniawan [@aliefnk]
Alief Nartama Kurniawan [@aliefnk] Cat Lover 🐈 - Pokemon GO Player (Team Instinct / TL49 / TL40x15) ⚡ - Romanisti 🐺

4 comments for "Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu"