Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu


Didi Kempot [image by www.lagugalau.net]

Artis: Didi Kempot
Judul: Pantai Klayar
Genre: Campursari
Album: Single 2015
Pencipta: Didi Kempot
Released: Juli 2015

[NEW] Nella Kharisma - Pantai Klayar

Baca Juga:
Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan | Lirik Lagu
Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia) | Lirik Lagu
Roadtudjah - Seruling Samudra | Lirik Lagu

Tulung sawangen, sawangen aku sing nandhang rindu.
Oh tulung muliha, senadyan sedela aku wis lila.
Samar, ati iki samar yen nganti kowe lali janjimu ning Pantai Klayar.
Samar, ati iki samar yen nganti kowe tega ninggal aku ganti pacar. Ouoo

Sedela wae aku ora bisa, adoh kowe nengapa ninggalke lunga.
Sekedhep netra aku ora lila, yen kowe nganti gandheng karo wong liya. Ouoo

Birune segara kutha Pacitan, nyimpen janjimu seprene ra bisa ilang.
Birune segara kutha Pacitan, Pantai Klayar sing nyimpen sewu kenangan. Ouoo...

[Official Music Video] Didi Kempot - Pantai Klayar


https://youtu.be/RVoF71-tJ0Q

Sumber:
http://infonyapacitan.blogspot.com/2015/07/terinspirasi-keindahan-pacitan-didi.html
http://www.loroktm.com/2015/07/pantai-klayar-pacitan-didi-kempotmp3.html
http://pacitanku.com/2015/07/01/kangen-didi-kempot-nikmati-lagunya-tentang-pantai-klayar-pacitan/


8 Komentator Blogger
Komentator Facebook

8 comments:

SPAM / comment with active link = delete! Thank you!