Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan | Lirik Lagu


Didi Kempot [image by www.lagugalau.net]
Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan

Artis: Didi Kempot
Judul: Mbulan Neng Langit Pacitan
Genre: Campursari
Album: Single 2016
Pencipta: Didi Kempot
Released: Februari 2016

Baca Juga:
Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yan Vellia) | Lirik Lagu
Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu
Roadtudjah - Seruling Samudra | Lirik Lagu

[LIRIK LAGU]

Ndeliko neng mburine mbulan
Neng nduwur langit kutho Pacitan
Katon neng netro datan sekedep
Terus tak sawang

Endahing gending guo tabuhan
Kairing angin swarane suling
Nentremke ati, atiku iki
Wong seng kasmaran

Aku ra salah, milih sliramu
Urip sak omah, saiki nyoto aku ra salah
Aku ra salah, milih sliramu
Seprono seprene, rasane koyo wong wulan madu

Alief Nartama Kurniawan [@aliefnk]
Alief Nartama Kurniawan [@aliefnk] Cat Lover 🐈 - Pokemon GO Player (Team Instinct / TL49 / TL40x15) ⚡ - Romanisti 🐺

3 comments for "Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan | Lirik Lagu"