Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

SELAMAT IDUL FITRI 1443H 😇
MOHON MAAF LAHIR DAN BATIN 🤝‍

Roadtudjah - Seruling Samudra | Lirik Lagu



Artis: Roadtudjah
Judul: Seruling Samudra
Genre: Reggae
Album: Single
Release: 2015

Baca Juga:
Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan | Lirik Lagu
Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia) | Lirik Lagu
Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu

Wengker kulon ombak gede
Kutha Pacitan pinggir segara
Seruling samudra nyemburne banyune
Tembus karang tumebo ing awang-awang

Pantai Klayar dikenal mancanegara
Panggonan pariwisata~ Uye~
Indahing swasana kaya-kaya
Njeroning alam surga

Kenangan ning kono
Anambahi rasa tresna
Seruling samudra
Ora lali tekan tua

Kenangan ning kono
Anambahi rasa tresna
Seruling samudra
Ora lali tekan tua

Pantai Klayar dikenal mancanegara
Panggonan pariwisata~
Indahing swasana kaya-kaya
Njeroning alam surga

Kenangan ning kono
Anambahi rasa tresna
Seruling samudra
Ora lali tekan tua

Kenangan ning kono
Anambahi rasa tresna
Seruling samudra
Ora lali tekan tua

Seruling samudra
Ora lali tekan tua
Seruling samudra
Ora lali tekan tua~ Yooomaaan~

[Official Music Video]
Roadtudjah - Seruling Samudra



https://youtu.be/vgQ2R2D2SiE

Alief Nartama Kurniawan [@aliefnk]
Alief Nartama Kurniawan [@aliefnk] Cat Lover 🐈 - Pokemon GO Player (Team Instinct / TL49 / TL40x14) ⚡ - Romanisti 🐺

4 comments for "Roadtudjah - Seruling Samudra | Lirik Lagu"

  1. Enak banget lagunya ya Bang Alief..uhuiiiiiiiii.

    ReplyDelete
  2. keren kak blognya, liat video aku ya main piano https://www.youtube.com/watch?v=PJPqzb5k8lw

    ReplyDelete