Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

SELAMAT IDUL FITRI 1443H 😇
MOHON MAAF LAHIR DAN BATIN 🤝‍

Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia) | Lirik Lagu


Didi Kempot [image by www.lagugalau.net]

Artis: Didi Kempot
Judul: Neng Pacitan (feat. Yen Vellia)
Genre: Campursari
Album: Single 2016
Pencipta: Didi Kempot
Released: Februari 2016

Baca Juga:
Didi Kempot - Mbulan Neng Langit Pacitan | Lirik Lagu
Didi Kempot - Pantai Klayar | Lirik Lagu
Roadtudjah - Seruling Samudra | Lirik Lagu

Koyo ngene rasane uwong kasmaran
Rino wengi neng ati ora karuan
Tansah kelingan kepengen nyawang
Neng kene neng kutho Pacitan

Sedyo janji tresnaku ora ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku ngrantes uripku
Muliho neng Pacitan neng kuthaku

Dudu klambi anyar seng tak suwun neng sliramu
Nanging roso tresno selawase kanggo aku

Wangine kembang mawar seng tak sawang neng mripatku
Koyo roso tresno tresnaku kanggo sliramu
Neng kutho kene iki aku sedyo ngenteni
Sewu siji guo seng dadi saksi

Sedyo janji tresnaku ora ngapusi
Nganti mati mung kowe seng ono ati
Nangis batinku ngrantes uripku
Muliho neng Pacitan neng kuthaku

Dudu klambi anyar seng tak suwun neng sliramu
Nanging roso tresno selawase kanggo aku

Wangine kembang mawar seng tak sawang neng mripatku
Koyo roso tresno tresnaku kanggo sliramu
Neng kutho kene iki aku sedyo ngenteni
Sewu siji guo seng dadi saksi

Neng kutho kene iki aku sedyo ngenteni
Neng Pacitan aku ora biso lali

[Official Music Video] Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia)

Video unavailable
This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been closed.
https://youtu.be/vaWEiYKkjIE


Alief Nartama Kurniawan [@aliefnk]
Alief Nartama Kurniawan [@aliefnk] Cat Lover 🐈 - Pokemon GO Player (Team Instinct / TL49 / TL40x14) ⚡ - Romanisti 🐺

Post a Comment for "Didi Kempot - Neng Pacitan (feat. Yen Vellia) | Lirik Lagu"